نوشته شده توسط : salamatpedia

روش تشخیص برادی‌ کاردی

پزشک با گرفتن نبض بیمار، برادی‌ کاردی را تشخیص می ‌دهد. ممکن است پزشکتان معاینات جسمانی انجام دهد و سوالاتی راجع به سابقه بیماری ‌های گذشته از شما بپرسد و حتی نوار قلبی (الکتروکاردیوگرام) تهیه کند. الکتروکاردیوگرام، سیگنال ‌های الکتریکی کنترل ‌کننده ضربان قلب را می‌سنجد. برادی ‌کاردی همیشگی نیست؛ به همین دلیل احتمال دارد الکتروکاردیوگرام، نتواند این بیماری را نشان دهد.

تنها در صورتی که در زمان انجام تست الکتروکاردیوگرام، دچار برادی‌‎ کاردی باشید؛ این تست می‌ تواند وجود آن را نشان دهد.

ممکن است مجبور شوید از نوعی ابزار سیار الکتروکاردیوگرام استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توان از هولتر مانیتورینگ استفاده کرد.

معمولا مدت زمان استفاده از این ابزار، حدود یک روز یا بیشتر است. این دستگاه ضربان قلب شما را در طول یک شبانه ‌روز، و در زمانی که در حال انجام فعالیت ‌های روزانه خود هستید؛ ثبت می کند. ممکن است پزشک از شما آزمایش خون هم بگیرد، تا مطمئن شود که بیماری دیگری دلیل ابتلا به برادی‌ کاردی نیست.

روش درمان برادی‌ کاردی

روش درمان برادی‌ کاردی، به منشا و نشانه‌ های آن بستگی دارد. در صورتی که برادی ‌کاردی بدون نشانه باشد؛ احتمال دارد اصلا روش درمانی خاصی برای آن در نظر گرفته نشود. شما و پزشکتان تصمیم می‌گیرید که کدام روش درمانی برای شما مناسب است.

یکی از هدف ‌های درمانی، تسریع ضربان قلب و رفع این نشانه ‌ها است. این روش ‌های درمانی، برای برخی از انواع برادی‌ کاردی و پیش‌ گیری از مشکلات حاد موثر است. از جمله این مشکلات می ‌توان به بی‌ هوشی و آسیب‌ های حاصل از آن و یا حتی مرگ اشاره کرد.

 

برگرفته از مقاله :

برادی ‌کاردی (کند شدن ضربان قلب)



:: برچسب‌ها: تشخیص-برادی‌-کاردی , دستگاه-ضربا-ساز , درد-قلب ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : salamatpedia

نوع فیلر نورامیس

نورامیس مزو: این نوع دارای کوچک ترین ذرات بوده و برای رفع خطوط سطحی و بسیار نازک به کار می رود. فیلر نورامیس مزو را باید به ناحیه فوقانی لایه درم، تزریق کرد. این فیلر معمولا برای رفع خطوط سطحی همچون خطوط ریز پیشانی و اطراف دهان و چشم به کار می روند.

نورامیس حاوی لیدوکائین: این نوع دارای کوچک ترین ذرات بوده و برای رفع خطوط سطحی و بسیار نازک به کار می رود. فیلر نورامیس حاوی لیدوکائین را، باید به ناحیه فوقانی لایه درم تزریق کرد. این فیلر معمولا برای رفع خطوط سطحی همچون خطوط ریز پیشانی و اطراف دهان و چشم به کار می روند.

نورامیس دیپ حاوی لیدوکائین: ذرات آن اندازه ای متوسط داشته و برای رفع چروک هایی با شدت متوسط به کار می روند. این فیلر در ناحیه میانی لایه درم تزریق می شود. از جمله موارد درمانی نورامیس دیپ، می توان به رفع چروک های ناحیه بین دو ابرو، رفع خطوط گوشه لب، افزایش پری لب ها، درمان جلو تر بودن لب پایین و مشخص کردن خط لب اشاره کرد.

نورامیس ولوم حاوی لیدوکائین: دارای ذراتی بزرگ تر بوده و برای رفع خطوط عمیق تر به کار می رود. در لایه عمقی پوست، و یا سطح لایه زیر جلدی تزریق می شود. از جمله موارد درمانی این فیلر می توان به رفع خطوط عمیق، افزایش حجم لب ها و فرم دهی به اجزای صورت همچون چانه و گونه ها به اشاره کرد.

مزایای ژل لب نورامیس

نورامیس هیالورونیک اسید حاوی ۵ مزیت است.

۱ – مواد طبیعی

این مواد از بافت های بیولوژیکی تهیه شده و به صورت یک ماده یا جسم خارجی در بدن، احساس نمی شوند.

۲ – دارای تکنولوژی بالا

این محصولات با تکنولوژی بالا و طی فرایندی دقیق تولید شده اند. بدین ترتیب کیفیت آن ها بالا بوده، سبب بروز واکنش حساسیتی نشده و بدن آن ها را پس نمی زند.

۳ – ساده، ایمن، سریع و موثر

جای گذاری این فیلر ها در بدن، نیازمند جراحی نبوده، تنها با استفاده از یک سوزن به ناحیه درمان تزریق شده و نتایج آن ها بلافاصله قابل مشاهده است.

۴ – راحت و بدون درد

تزریق فیلر ها هم چون تزریق یک دارو است که بدون درد بوده یا با دردی همراه است که خفیف و برای اغلب بیماران قابل تحمل است.

۵ – مزایای اقتصادی

این فیلر ها هزینه ای بین محصولات آرایشی و جراحی پلاستیک دارند.

 

برگرفته از مقاله...



:: برچسب‌ها: فیلر , ژل-لب , ژل-لب-نورامیس ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()